Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z tymiankiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg świeży 5 szt
cebula 1 szt
sok z cytryny 3 łyżki
masło 10 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
tymianek 2 (posiekany)

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z tymiankiem

Rybę oprószyć solą i pieprzem, pokropić sokiem z cytryny, do środka włożyć kawałki cebuli, tymianek, spiąć wykałaczką. Masło roztopić, posmarować nim rybę i piec na grillu po 10 minut z każdej strony , od czasu do czasu smarując masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 14.09.2012 14:33
pycha
Katarzyna59 01.06.2012 15:53
pycha
parysek10 16.01.2012 16:56
łatwe i smaczne
parysek10 16.01.2012 16:56
łatwe i smaczne
parysek10 16.01.2012 16:56
łatwe i smaczne
Monika193
Monika193 21.07.2011 22:18
pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak