Sposób przygotowania

groch gotujemy, odcedzamy z wody i rozcieramy łyzka. Kapuste kiszoną kroimy i gotujemy do miekkosci, nastepnie odcedzamy nadmiar wody, dodajemy groch, oraz obrana, pokrojoną w kostke i przesmazoną na margarynie cebule, dodajemy suszone grzyby moczone w wodzie i prażymy kapustke przez przynajmniej godzine, doprawiamy do smaku, podajemy na cieplo

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    tez takie mialem:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musi być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszne danie:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    lubię
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !