Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Groch z kapusta i grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

groch 20 dag
kapusta kiszona 0.5 kg
cebula 1
grzyby suszone
przyprawa do potraw
pieprz
sól
margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Groch z kapusta i grzybami

groch gotujemy, odcedzamy z wody i rozcieramy łyzka. Kapuste kiszoną kroimy i gotujemy do miekkosci, nastepnie odcedzamy nadmiar wody, dodajemy groch, oraz obrana, pokrojoną w kostke i przesmazoną na margarynie cebule, dodajemy suszone grzyby moczone w wodzie i prażymy kapustke przez przynajmniej godzine, doprawiamy do smaku, podajemy na cieplo

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 20.01.2014 07:54
bardzo dobre
Kuchareczekjeden 09.09.2011 09:40
lubię
AgaS10 09.09.2011 09:14
pyszne danie:)
pioge7 01.02.2011 08:51
musi być dobre
Mati13 25.12.2010 13:31
tez takie mialem:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak