Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wigilijny żurek z grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby suszone
żur
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wigilijny żurek z grzybami

grzyby moczymy w zimnej wodzie przez ok 4-5 godzin, następnie gotujemy je w nowej wodzie i dodajemy do nich zakwas w odpowiedniej ilosci, tak aby zupa byla mocno kwasna, doprawiamy do smaku. Podajemy sam lub z ziemniakami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 07.12.2012 20:07
przepis na czasie :)
Magdalena/26Mooi 19.06.2011 08:35
bardzo lubie
aacaac 08.06.2011 08:42
super
Mati13 25.12.2010 13:31
pyszny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak