Sposób przygotowania

Rybę oskrobać, wypatroszyć,umyć. Pokroić w dzwonka, oprószyć pieprzem i solą, obmoczyć w rozkłóconym jajku i bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    hm... fajnie wygląda ale ja za karpiem nie przepadam
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    w bułce tartej jeszcze nie robiłam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Rybkę miałam wczoraj na obiad, dziś też chętnie bym zjadła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !