Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Canadry baranie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Canadry baranie

Oczyszczone z tłuszczu nerki - cynadry sparzyć wrzącą wodą, przekroić każdą do połowy, przełożyć na wysmarowanej masłem blasze, polać z wierzchu masłem i upiec w nagrzanym piekarniku, aż będą miękkie. Podając, włożyć w każdą odrobinę masła z pieprzem i drobno posiekaną pietruszką, posolić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zbysio 02.03.2012 22:51
oooooooooooooooo
Iwona51
Iwona51 30.12.2010 20:54
prze fajne mięcho
RenataZ-et 27.12.2010 20:35
Czegoś takiego jeszcze nie jadłam ;)
suzana 25.12.2010 14:34
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak