Sposób przygotowania

Marchew i jabłko oczyścić, zetrzeć na tarce o dużych oczkach, połączyć z groszkiem, kukurydzą i drobno posiekanym czosnkiem, wymieszać z bułką tartą. Polędwice rozciąć wzdłuż boku, na rozłożone mięso położyć przygotowany farsz. Mięso zwinąć i związać nitką, przełożyć do naczynia żaroodpornego. Polędwice posmarować miodem zmieszanym z sosem sojowym, posypać solą i pieprzem. Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni ok 60 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie muszę wypróbować taki fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !