Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź w sosie jogurtowo – majonezowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1/2 szt
jogurt naturalny 6 łyżek
majonez 3 łyżki
natka pietruszki do dekoracji
filety śledziowe 1 op

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź w sosie jogurtowo – majonezowym

Filety śledziowe kroimy na mniejsze kawałki i łączymy z drobno posiekaną cebulą. Majonez mieszamy z jogurtem. Powstałym sosem zalewamy śledzie. Całość dekorujemy natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 18.06.2013 22:59
Ciekawy pomysł z tym jogurtem i majonezem
Renata22 15.07.2012 16:48
moje smaki
smakowita 30.04.2012 18:20
smaczne
Tika4444 17.08.2011 08:37
pyszności
oliwkowa
oliwkowa 22.07.2011 21:48
super przepis
agnieszka189 15.06.2011 12:47
pycha
kuklik 31.03.2011 08:28
śiedź w każdej postaci ale takiej nie znałam
rosik93 25.12.2010 23:35
uwielbiam takie śledziki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak