Sposób przygotowania

Wieprzowinę podzielić na 12 porcji, zbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem, otoczyć w bułce tartej, usmażyć na smalcu. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki, pokroić w grube plastry, oprószyć solą, pieprzem i mąką, usmażyć. Bitki ułożyć na talerzu, na każdym położyć plaster pomidora.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wygląda bardzo apetycznie;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !