Sposób przygotowania

Marchewkę pokroić w kostkę włożyć do garnka, podlać szklanką wody, dodać masło, szczyptę cukru i soli, gotować kilka minut. Cebulę poddusić na oliwie, połączyć z marchewką. Gdy marchew jest prawie miękka dodać utarte na tarce o grubych oczkach jabłka, gotować ok 2 minuty. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i octem winnym, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię taką marchewkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    co tu dużo gadać, pycha :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    świetna marchewka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !