Sposób przygotowania

Mięso oprószyć solą, pieprzem i bazylią, zrobić na nim nacięcia co 1,5 centymetra. Plastry ananasów przeciąć na połowę i włożyć w nacięcia. Czosnek drobno pokroić, ułożyć na schabie. Mięso skropić oliwą, włożyć do woreczka do pieczenia. wlać zalewę z ananasów, worek związać i piec ok godziny w temperaturze 190 stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki schab to naprawdę super danie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    jadłam z ananasem ale inny ten jest bardzo ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczny schabowy.takiego jeszcze nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !