Sposób przygotowania

Do oliwy dodać przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku, gorczycę, musztardę i ocet winny, dokładnie wymieszać. Używać do marynowania cielęciny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    lubię takie smaki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    lubię takie smaki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !