Składniki:
schab | 1 kg |
jabłko | 2 szt |
cebulka mała | 8 szt |
cukier brązowy | 4 łyżki |
sok jabłkowy | 0,5 szklanki |
ocet balsamiczny | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana | 4 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
bulion | 1 l |
schab | 1 kg |
jabłko | 2 szt |
cebulka mała | 8 szt |
cukier brązowy | 4 łyżki |
sok jabłkowy | 0,5 szklanki |
ocet balsamiczny | 4 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana | 4 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
bulion | 1 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: