Sposób przygotowania

Mięso obgotować, oprószyć solą i pieprzem, piec ok 10 minut w piekarniku w 220 stopniach. Cebulę obrać, obgotować, dodać do mięsa, zalać sokiem jabłkowym, piec 45 minut w 180 stopniach. W czasie pieczenia polewać octem balsamicznym wymieszanym z cukrem. Jabłka pokroić w cząstki i dodać po 35 minutach. Mięso , cebulki i jabłka wyłożyć na półmisek, do sosu z pieczeni dodać rosół, zagęścić go śmietaną i mąką, zagotować. Podawać z mięsem i warzywami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    brzmi ciekawie :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !