Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Opiekany oscypek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oscypek 0,5 kg
oliwa 2-3 łyżki
Papryka słodka mielona Prymat 0,5 łyżeczki
konfitura żurawinowa 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Opiekany oscypek

Oscypek pokroić w plastry, oprószyć papryką i podsmażyć z obu stron na rozgrzanej z tłuszczem patelni. Podawać zaraz po przyrządzeniu z dżemem żurawinowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 06.01.2014 21:03
Fajny sposób na oscypki.
dasada1 22.04.2012 12:41
uwielbiam oscypki!!!
dasada1 22.04.2012 12:41
uwielbiam oscypki!!!
noculos 22.04.2012 12:38
przepadam za oscypkami
noculos 22.04.2012 12:38
przepadam za oscypkami
noculos 22.04.2012 12:38
przepadam za oscypkami
Iwona51
Iwona51 03.12.2011 00:50
extra
Aleksandra45 13.02.2011 14:27
pycha!!!!!!!!!!
mehia 30.12.2010 16:02
uwielbiam oscypki :)
mehia 30.12.2010 16:02
uwielbiam oscypki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak