Sposób przygotowania

Kaszankę podzielić na porcję 10 dag. Jabłko i cebulę przeciąć na ćwiartki. Na folie aluminiową nałożyć po porcji kaszanki, ćwiartkę jabłka i cebuli, plasterek boczku i ząbek czosnku, zwinąć folię niezbyt szczelnie. Kaszankę grillować ok 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super dla mojego męża
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mój mąż też bedzie zachwycony!
  • 2
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    lubię taką kaszankę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !