Sposób przygotowania

Jagody posypać 4 łyżkami cukru i sokiem z cytryny. Bułki pokroić w kosteczkę, posypać pozostałym cukrem, cynamonem, polać stopionym masłem i wymieszać. Połowę bułki wyłożyć na dno formy, przykryć jagodami i wyłożyć drugą warstwę bułki. Piec około 15 minut w temperaturze 180 stopni. Ciepłą zapiekankę oblać śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam jagody
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !