Sposób przygotowania

Składniki:
1 słoik szparagów konserwowych,
3 łyżki majonezu,
1 puszka zielonej fasolki lub gotowanej,
200g szynki drobiowej,
3 jajka na twardo,
1 łyżka posiekanej pietruszki-może być suszona,
sok z cytryny do smaku.

Wykonanie:
Szparagi kroimy w plasterki ok 1 cm grubości,szynkę w paski,jajka w kostkę-wymieszać dodać pietruszkę i złączyć z majonezem-doprawić sokiem z cytryny,solą i pieprzem do smaku.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    super sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo fajna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !