Sposób przygotowania

Ugotowane i ostudzone spaghetti pokroić na 2-3 cm kawałki, szynkę, paprykę, ogórki i ser pokroić w cienkie paseczki. Sparzony pomidory pokroić w kostkę, cebulkę w piórka. Dodać oliwki. Wymieszać wszystkie składniki i połączyć z sosem: ocet wymieszany z łyżką wody, zieleniną, musztardą i przyprawami połączyć z olejem słonecznikowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny pomysł
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !