Sposób przygotowania

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu, odcedzamy.
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy mrożone warzywa, posypujemy kucharkiem i przyprawą do kuchni chińskiej i sosem sojowym- smażymy do miękkości i całkowitego odparowania wody. wtedy też dodajemy makaron i mieszamy całość.
W rondelku rozpuszczamy masło i wrzucamy na nie posiekane migdały i słonecznik, smażymy na rumiano, po czym wsypujemy do makaronu z warzywami.
Doprawiamy solą, pieprzem.
Już na talerzu posypujemy startym żółtym serem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bami

    Ciekawy przepis :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    superrrr
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Fantastyczny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    bardzo fajny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    pewnie pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !