Sposób przygotowania

Mięso podzielić na 10 równych porcji, lekko zbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. Na każdym płacie ułożyć dwie śliwki, zwinąć w rulon, zesznurować. Roladki obsmażyć na maśle, dodac pokrojony boczek, wlać wino i dusić do miękkości.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    świetny przepis,mięsko pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne roladki
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !