Sposób przygotowania

Rzodkiewkę umyć , odciąć ogonki i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wymieszać z twarogiem , szczypiorkiem i śmietaną. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Świetny przepis.
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pycha śniadanko!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    Proste, zdrowe, smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    b.dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    Dzisiaj robiłam, ale na małych oczkach tarkowałam. Nawet mąż docenił
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    Pyszny ser na kanapki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !