Sposób przygotowania

Mleko kokosowe wymieszać z wodą, wlać do rondelka, wrzucić startą skórkę z cytryny, dodać sok z cytryny, zagotować. Do wrzątku włożyć pokrojone w grubą kostkę filety ryby i gotować przez ok 15 minut. Następnie rybę wyciągnąć, mąkę ziemniaczaną rozmieszać z 3 łyżkami wody, wlać do gotującego się płynu, gotować parę minut. Tak przygotowanym sosem polać rybę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takiego jeszcze nie jadłam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmmniam;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Interesujące połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !