Sposób przygotowania

Wątróbkę podzielić na części, oprószyć pieprzem, solą i mąką, usmażyć na 2 łyżkach masła. Przełożyć na talerz. W rondelku rozgrzać pozostałe masło, wsypać cukier, skarmelizować. Dodać pokrojone owoce i ciągle mieszając zagotować. Gotowym sosem polać wątróbkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawy sposob na wątróbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo smaczne, pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !