Sposób przygotowania

Białka oddzielamy od żółtek, dodajemy szczyptę soli i ubijamy na sztywną pianę, dodajemy cukier oraz żółtka.
Następnie dodajemy mąkę zmieszaną z budyniem i proszkiem do pieczenia, a także wsypujemy kakao i delikatnie mieszamy.
Wlewamy na blaszkę i pieczemy biszkopt ok. 30 minut w temperaturze 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Fajny pomysł.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anastazja324

    ciekawy pomysł,tylko jaki krem najbardziej będzie pasował do takiego biszkoptu??
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ania67

    budyniowy lub krówkowy:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Super ciasto;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wykorzystując Twój pomysł,można zrobić biszkopt o różnych smakach
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    dla mnie inspiracja dla wielu nowych ciast...dziękuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    nietypowy ten biszkopt
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Musi smakować wyjątkowo.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !