Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z kurczaka z brzoskwinią

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 3 szt
brzoskwinie 3 szt
wino białe wytrawne 100 ml
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z kurczaka z brzoskwinią

Brzoskwinie obrać, pokroić w cienkie plastry. Pierś z kurczaka rozbić na cienkie płaty, na każdy położyć plastry brzoskwini, zwinąć w rulon, spiąć wykałaczką, oprószyć solą i pieprzem, zrumienić na rozgrzanym oleju, podlać winem i dusić ok 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 25.01.2013 08:26
super
olkaaa 06.05.2012 13:57
uwielbiam
Iwona51
Iwona51 06.11.2011 11:06
extra
mehia 15.05.2011 15:23
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak