Sposób przygotowania

Filety rybne oprószyć solą, pieprzem i przyprawą, obtoczyć w mące i usmażyć na patelni z rozgrzanym olejem. Przełożyć na półmisek. Na tą samą patelnię wyłożyć pomidory, oprószyć sola i pieprzem, poddusić. Tak przygotowany sos wylać na rybę, wszystko posypać żółtym serem, zapiec 5 minut w piekarniku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    smaczna rybka !
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !