Sposób przygotowania

Filety z kurczaka oprószyć solą, pieprzem i szałwią. W naczyniu żaroodpornym ułożyć plastry słoniny, na słoninie położyć mięso. Wstawić do rozgrzanego piekarnika, a gdy się zarumienią oprószyć bułka tartą i upiec do miękkości podlewając rosołem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !