Sposób przygotowania

Upieczone mięso razem z ugotowanym boczkiem drobno posiekać. dodać ryż ,ketchup, drobno posiekany czosnek i zieleninę. Przyprawić sola , pieprzem i przyprawą maggi, wymieszać. W pomidorach odciąć piętki, wydrążyć. Wydrążony miąższ połączyć z farszem. przygotowanym farszem napełnić pomidory, przykryć piętka. Żaroodporne naczynie wysmarować oliwa, ułożyć pomidory oprószyć pieprzem i sola. Włożyć do nagrzanego piekarnika, podlać odrobiną wody i zapiekać około 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    hmmmm, to musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !