Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta wloska zapiekana z serem

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1 szt
śmietana 1 szkl
oliwa 2 łyżki
bułka tarta pikantna 2 łyżi
sól do smaku
pieprz do smaku
ser żółty 20 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta wloska zapiekana z serem

Ugotowana kapustę grubo poszatkować, przełożyć do naczynia żaroodpornego, oprószyć solą i pieprzem. polać śmietaną, posypać serem i bułka tartą, skropić oliwą. Zapiec w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 17.04.2012 09:07
smaczne
zuzanna_z 05.03.2012 12:53
fajne
Monika193
Monika193 01.10.2011 19:47
taka kapusta z serem to naprawdę fajna sprawa
mehia 29.04.2011 22:25
muszę spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak