Sposób przygotowania

* Składniki:
* 40dag polędwicy wieprzowej
* słoik ogórków konserwowych
* 2 duże marchewki
* 1 duża cebula
* sól,pieprz,przyprawa do mięsa

Bardzo smaczne !
Etapy przygotowania

1.Mięso pokroić w plasterki o grubości 1,5cm do 2cm.Rozbić jak na schabowe przyprawić i odstawić na kilka minut.

2.W tym czasie ogórki,marchewkę i cebulkę pokroić w słupki.

3.Na plasterek mięsa położyć po dwa słupki każdego warzywa zwinąć w rulonik spiąć wykałaczką.

4.Gotowe zrazy obtoczyć w bułce tartej i podsmażyć na oleju.Przełożyć do garnka podlać wodą i tuszyć aż będą miękkie.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !