Sposób przygotowania

Głowki kapusty siekamy na drobno i wrzcamy do dużego garnka z wodą do połowy. Solimy i piperzymy. Kiełbasy kroimy w kostkę i podsmażamy. Kapusta powinna zmniejszyć swoją objętość. Wrzucamy podsmażoną kiełbasę wraz z posiekanym koperkiem. Gotujemy ok 2 godz i gotowe

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Allice

    przepis na solidną porcję :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !