Składniki:
szpinak | 1 kg. |
ser feta | 1 szt. |
ciasto francuskie | 1/2 kg |
cebula | 4 szt. |
oliwa | 1 szkl. |
mleko skondensowane niesłodzone | 1 szkl. |
koperek | 1 pęczek |
jajko | 2 szt. |
sól do smaku |
szpinak | 1 kg. |
ser feta | 1 szt. |
ciasto francuskie | 1/2 kg |
cebula | 4 szt. |
oliwa | 1 szkl. |
mleko skondensowane niesłodzone | 1 szkl. |
koperek | 1 pęczek |
jajko | 2 szt. |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: