Sposób przygotowania

Mięso pokroić w plastry, natrzeć dokładnie przyprawami, sosem sojowym i oliwą. Odstawić do lodówki na ok. 12 godz. Następnie usmażyć mięso na rumiano i dusić pod przykryciem delikatnie podlewając wodą i dodać liście laurowe, ziele angielskie. Całość dusić ok. 1,5 godz. pod koniec dodając cebulę pokrojoną w kostkę.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczna klasyka i dobrze!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne mięsko
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jak mięciutkie to musi być pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pyszne mięsko :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wygląda smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    apetycznie wygląda;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Pyszne miąsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszne mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    lubi?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !