Sposób przygotowania

Mięso naciąć wzdłuż i rozbić tłuczkiem na cienki płat. Oprószyć solą i pieprzem. Cebulę drobno posiekać, i podsmażyć na 1 łyżce oliwy razem z pokrojonym boczkiem, dodać posiekane pieczarki i dusić bez przykrycia około 10 minut, przyprawić do smaku. Pieczarki wymieszać z żurawiną i szczypiorkiem. Farsz nałożyć na płat mięsa, zwinąć ciasno roladę, związać sznurkiem. Mięso obsmażyć na pozostałym tłuszczu, włożyć do folii aluminiowej i piec w piekarniku 1,5h w temp 180 stopni.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    coś dla mnie,muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !