Sposób przygotowania

Masło utrzeć z cukrem pudrem, cukrem waniliowym i żółtkami na puszystą masę. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem, zmiksować. Wrzucić masę makową, skórkę pomarańczową, aromat migdałowy i ubite białka na sztywną pianę, wymieszać. Masę włożyć do przygotowanej formy i piec w temp 180 stopni około 50 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    Świetny przepis!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    o! fajne proste ciacho :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !