Sposób przygotowania

Do mięsa mielonego dodać drobno posiekaną cebulę, imbir, jajko, sos sojowy, sól i pierz, wymieszać. Z masy formować okrągłe pulpeciki. Ugotowany ryż wysypać na talerz, obtaczać w nim pulpeciki. Gotować na parze pod przykryciem około pół godziny. Podawać z sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo odpowiada mi takie rozwiązanie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !