Sposób przygotowania

Marchewkę i ziemniaki zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Dodać posiekane zioła, sól pieprz, jajko, mąkę i 1 szklankę wody, wymieszać. Na rozgrzany olej nakładać łyżką małe placuszki i smażyć z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    placuszki palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowite placuszki
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !