Sposób przygotowania

Filety rozciąć na pół ( nie przecinając do końca) i lekko rozbić. Skropić sokiem cytrynowym, posypać skórką otartą z cytryny, ziołami, solą, pieprzem. Grzyby drobno pokroić. Na patelni rogrzać łyżkę masła, zeszklić posiekaną cebulęz czsonkiem. Dodać grzyby i dusić ok 10 min. Doprawićdo smaku solą oraz pieprzem. Na filetach rozłożyć farsz, zwinąć i związać bawełnianą nicią. Obsmażyć na oleju, wlać bulion i dodaćmasło. Dusić pod przykryciem ok 15 min. Przed podaniem usunąćnici, pokroić piersi w grube, ukośne plastry.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !