Sposób przygotowania

Posiekaną drobno cebulę i czosnek zeszklić na oliwie, dodać pokrojone w kostkę mięso, obsmażyć. Wlać bulion, dodać majeranek, liście laurowe, pokrojone pomidory, oprószyć solą i pieprzem i dusić do miękkości. Mąkę wymieszać ze śmietaną, dodać do sosu, przyprawić do smaku, zamieszać i zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny obiadzik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo lubię gulasze,muszę dodać majeranku,nigdy nie dodawałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !