Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

halibut w czerwonym winie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

halibut 500g
wino czerwone wytrawne 150 ml
posiekanego koperku 1 łyzka
cytryny 1
masło 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: halibut w czerwonym winie

Wykonanie:

Liście laurowe,ziele,wino i łyżkę masła zagotowujemy w małej ilości wody.-doprawiamy sola i pieprzem do wywaru wkładamy rybę i gotujemy ok 25 minut. pod koniec dodajemy sok i otartą skórkę z cytryny. Halibuta podajemy z sosem,ale przecedzonym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 27.07.2011 11:17
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak