Sposób przygotowania

Słoninę stopić, dodać posiekaną cebulę, czosnek, zeszklić, włożyć grzyby i 15 minut. Do garnka wsypać groszek, zrumienioną cebulkę z pieczarkami i śmietanę wymieszaną z przyprawami, zagotować i dusić około 5 minut. Posypać posiekanym koperkiem. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Fajna kompozycja.
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajne danie warto spróbować zrobić takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite grzybki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !