Sposób przygotowania

Żołądki pokroić, zalać bulionem, dodać liść laurowe, ziele angielskie i gotować 2h. Pokrojone w słupki warzywa, posiekana cebulę poddusić na maśle, oprószyć mąką i zasmażyć. Włożyć do gotujących się żołądków, dodać majeranek, maggi, sól i pieprz, posypać zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie flaczki z pewnością będą dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z żołądków są pyszne flaczki polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    na prawdę smaczne, jadłam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !