Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron ze szpinakiem i szparagami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szpinak 50 dag
szparagi 30 dag
makaron 40 dag
imbir 1 łyżeczka
czosnek 1 ząbek
oliwa 2 łyżki
szalotka 4 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
sos sojowy do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron ze szpinakiem i szparagami

Makaron ugotować al dente, odcedzić. W woku rozgrzać oliwę, dodać pokrojone szparagi, posiekane szalotki i imbir, smażyć kilka minut. Dodać szpinak rozgnieciony czosnek, sos sojowy, makaron, sól i pieprz, smażyć aż szpinak zmięknie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 02.04.2012 14:46
świetne
Seba 29.02.2012 10:00
super
Iwona51
Iwona51 07.10.2011 15:18
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak