Sposób przygotowania

Miód podgrzać z przyprawami, następnie schłodzić. Mąkę wymieszać ze wszystkimi składnikami tzn. dodać cukier, jajka, sodę, margarynę i schłodzony miód. Dokładnie wyrobić ciasto. Rozwałkować na grubość ok. 0,5 cm wykrawać pierniczki i układać na wysmarowanej tłuszczem blasze. Piec ok. 10 min w tem. 180 stopni. Po ostygnięciu polukrować. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    troszkę inaczej je robię. Muszę spróbować takim sposobem;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    wygladaja świetnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    sliczne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszne świetnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    ładnie wyglądają, na pewno smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    wygladaja super...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo ładne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    przepiekne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !