Sposób przygotowania

Szynkę rozkroić w poprzek, rozbić, natrzeć przyprawami i położyć 3 plastry sera. Na ser położyć mielone, posypać przyprawami i położyć pozostały ser na mielone. Zwinąć mięso w roladę, owiązać nicią, posypać kucharkiem i podlać delikatnie olejem. Włożyć do piekarnika i piec ok. 2 godzin.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobry pomysł na obiad
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyborne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pożywny ,bogaty obiad,pycha !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny kawał mięska
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !