Sposób przygotowania

Mięso pokroić na porcje, zbić tłuczkiem, oprószyć solą i pieprzem. jajka rozmieszać z curry i mlekiem. mięso oprószyć mąką, zanurzyć w jajku, obtoczyć w bułce. Smażyć na złoty kolor na oleju z obu stron.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    czasem robię podobnie, taki kotlet jest pyszny
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ja dodaje curry, bazylię i przyprawę do gyrosa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała propozycja na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne kotlety... też takie robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !