Sposób przygotowania

Masło, cukier, kakao i 3 łyżki wody zagotować, ostudzić. Dodać żółtka, mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, cukier waniliowy i ubita pianę z białek. Wymieszać. Ciasto wylać do przygotowanej formy. Łyżeczką wykładać mak porcjami na ciasto. Wyrównać powierzchnię. Włożyć do nagrzanego piekarnika do temp 200 stopni i piec około 50 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    jadłam takie jest naprawdę dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !