Sposób przygotowania

Ser zmiksować dodając ztopione masło i żółtka. Wsypać bułkę tartą szczypiorek i mąkę ziemniaczaną, wymieszać. Z białek ubić sztywną pianę i połączyć z serem. Z przygotowanej masy formować knedelki i gotowac w osolonej wodzie przez 4 minuty. Podawać z sokiem lub okraszone utopionym boczkiem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z samego twarogu nie jadłam....ale nadrobię...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ojj, pycha na obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chyba się skuszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Apetycznie wyglądają.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !