Sposób przygotowania

Rybę obieramy ze skóry i ości, rozdrabniamy widelcem i mieszamy z majonezem. Taką pastą smarujemy pieczywo.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    tak dla odmiany super!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna pasta ,mi zasmakowała z ciemnym chlebkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jadłem super
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    prosto i smacznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Proste i bardzo zdrowe. Ja musiałam jeszcze dokładnie sprawdzić czy nie ma ości.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    tez taka robimy tylko dodajemy jeszcze ketchup pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !