Sposób przygotowania

Masło ucierać w donicy dodajac po 1 żółtku. Do utartych żółtek dodać przemielony ser, mleko i zieleninę, przyprawić do smaku, połaczyc z białkiem ubitym na sztywną piane, wymieszać. przygotowany krem wyłożyć do przygotowanej formy, szczelnie zamknąć i umieścić w garnku z wrzącą wodą. Gotować około 50 minut, wystudzić.Podawać z sosem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    a po co bułka tarta?
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bułka tarta powinna być dodana do utartych żółtek wraz z serem, mlekiem i zieleniną -przepraszam, moje przeoczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    ooo coś innego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    oryginalne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !